Nincs bejelentkezve!
Vissza lépés
Tartalom betöltése...

TANÁCSADÁS

A vegyes összetételű és különböző korú ipari berendezéseket, megmunkáló gépsorokat üzemeltető cégek sok esetben a megszokás alapján, a korábbi kenőanyag beszállító által sokszor évekkel korábban ajánlott kenőanyag választékkal üzemeltetik a gépparkot. A gyártástechnológia és anyagtudomány rohamos fejlődése, valamint a környezetvédelmi és munkavédelmi előírások szigorítása rákényszerítette a kenőanyaggyártókat, hogy fejlesztéseikkel válaszoljanak ezekre a kihívásokra. Tapasztalataink szerint a hazai kenőanyag felhasználó cégek nem mindig veszik figyelembe a korszerű kenőanyagok, illetve a gyártómű által is megengedett alternatív kenőanyag specifikációk alkalmazásában rejlő gazdasági, környezetvédelmi előnyöket.

 Az élet gyakran igazolja a régi bölcsességet, hogy az olcsónak tűnő megoldás hosszabb távon költségesebb: a literenkénti áron legolcsóbb, de rövid csereperiódusú termékek felhasználásával éves viszonylatban többet költenek a cégek kenőanyagra, mintha az elérhető élettartamot, felhasználási igényt is figyelembe véve költség optimalizált kenőanyagok alkalmazása mellett döntenének.

Segítséget nyújtunk a közlekedési és ipari kenőanyagok kiválasztásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki problémák, kenéstechnikai kérdések megoldásában, beleértve a kenőanyagok laboratóriumi vizsgálatát és üzemi tesztelését is.

A termék racionalizációs folyamatok eredményeként kialakul az akár 1000-1200 fajta terméket tartalmazó termékpalettánk, mellyel szinte valamennyi kenéstechnikai feladat megoldására vállalkozunk.

Jelentős piaci szerepet kapnak már kiváló eredménnyel működő, legújabb fejlesztésű szintetikus észter bázisú emulzióink, mosó-, és korrózióvédő termékeink, speciális, élelmiszeripari és extrém teljesítményű kenőanyagaink. A kenési helyeknek leginkább megfelelő kenőanyagok kiválasztásával, megfelelő szakmai-, és szerviztámogatással, a hatékony partneri „párbeszéddel” jelentős, sok esetben  többszörös kenőanyag-, és gépelem élettartam-növekedést érhetünk el.

Az Unilub Kft az évek során összegyűjtött műszaki tapasztalatait felhasználva egyedi szolgáltatásokat és termékeket kínál ügyfelei számára, mely lehetővé teszi a költség, egészségügyi, környezetvédelmi optimum alapján az anyagfelhasználás reformját. Felmérjük gépparkját, és rövid határidővel elkészítjük a költségoptimalizált kenési javaslatunkat.

BEJELENTKEZÉS

 
KAPCSOLAT


Ipari ügyfélszolgálat:

+36 30 892 1400
ipar@unilub.hu
Szaktanácsadás: +36 30 933 2022


                  
 

Közlekedési ügyfélszolgálat:

+36 30 428 4330
kozlekedes@unilub.hu
Szaktanácsadás: +36 30 399 3003

                  
 

Általános kapcsolatfelvétel:

ugyfelszolgalat@unilub.hu
Fax: +36 1 700 2235